Generatoare de curent de vanzare

Generatoate de curent benzina sau diesel

Comercializam o gama  de generatoare de curent cu motoare consacrate precum Perkins, Iveco, MTU, Scania, Mitsubishi, Volvo, Deutz, Yanmar, Kohler, cu alternatoare de top, Mecalte, Standford, Magneti Mareli, Lintz cu puteri cuprinse intre 1-2500 KW.

Vindem generatoare din stoc atat pentru uz casnic cat si industrial. Fixe sau portabile, generatoare de curent de vanzare de către SD Rent Timisoara S.R.L. sunt fiabile, robuste si au functii si accesorii care pot fi personalizate in functie de aplicatiile in care sunt folosite.

 

 

Vindem genertoare de curent cu pornire automata, la cheie sau la sfoara.

Generatoare de curent pentru independenta energetica

Curentul electric este o necesitate. Pentru zonele in care accesul la reteua electrica este dificil, achizitia unui generator electric face posibila functionarea iluminatului, a electrocasnicelor sau a sculelor si masinilor industriale intr-un proces de productie sau exploatare.

Orice pana de curent poate fi  depasita cu ajutorul unui generator electric. Monofazic sau trifazic, generatorul electric este o investitie pe termen lung usor de amortizat si cu eficienta maxima.

Tocmai de aceea vindem generatoare automatizate la preturi prietenoase. Cu o logistica bine pusa la punct, distribuim generatoare atat in Timisoara cat si in toata Romania.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.